Findbo - Hvordan virker det

Opret en Konto

Det er nemt og hurtigt at oprette en konto på findbo.dk. Du kan tilmelde dig ved hjælp af din Facebook konto eller ved at registrere dine personlige oplysninger gennem tilmeldingsformularen. Du kan gå i gang med at søge, oprette eller organisere annoncer med det samme.

Du har mulighed for at oprette dig som boligsøgende eller boligudbyder. Du kan til enhver tid opgradere din konto og benytte fordelene af pakken på findbo.dk.

Registrer Dig Nu!
Create an Account on Findbo

Opret din Boligannonce eller Find en Bolig

Findbo.dk har en brugervenlig formular til at annoncere boliger til leje. Indtast informationer om din bolig med placering, størrelse, faciliteter og billeder. Din bolig er klar til at blive offentliggjort og blivet set af boligsøgende.

Findbo.dk tilbyder nyttige features til at oprette og styre dine boliger. Vi hjælper gerne, hvis der er vanskeligheder eller problemer ved brug af vores ydelser.

Find din drømmebolig på en nem måde – i hele Danmark. Vi har gjort det nemt for dig at søge og sortere efter boliger ved hjælp af søgefunktionen..

FIND DET PERFEKTE HJEM

Øg Synligheden for Din Bolig

Som boligudbyder har du mulighed for at oprette en konto og annoncere dine boliger. Du vil blive set af boligsøgende i dit område, og i hele Danmark.

Som boligsøgende, har du mulighed for at søge efter behov og ønsker til en bolig. Boligudbydere kan derefter finde dig. Du kan også selv finde og kontakte boligudbydere på findbo.dk.